Laat je mode spreken

Door Mirjam
0 reacties

In de mode-industrie zijn kleuren altijd een belangrijk onderdeel van de nieuwste trends. Dit seizoen zijn felle, opvallende kleuren erg populair. Denk bijvoorbeeld aan helder rood, knalgroen en stralend geel. Dit zijn kleuren die direct de aandacht trekken en je outfit een boost geven. Durf dus gerust te experimenteren met kleur en combineer verschillende opvallende tinten door elkaar.

Maak je outfit af met statement accessoires

Accessoires kunnen een outfit helemaal afmaken en geven je de kans om je persoonlijkheid te laten zien. Dit seizoen zijn statement sieraden, hoeden en tassen helemaal in. Kies bijvoorbeeld voor oorbellen in opvallende vormen of een opvallende hoed in een felle kleur. Ook tassen in oversized formaten zijn momenteel erg populair.

Embrace de nieuwste printjes

Prints zijn een leuke manier om je outfit op te vrolijken. Dit seizoen zijn er veel verschillende prints populair, van tie-dye tot leopardprint en van bloemen tot banen. Probeer eens uit te gaan van jouw comfortzone en kies voor een print die je normaal niet snel zou dragen. Bedenk wel dat het belangrijk is om niet te overdrijven en niet te veel verschillende prints door elkaar te dragen.

Durf te spelen met texturen

Naast kleur en print zijn texturen ook belangrijk in de mode-industrie. Dit seizoen zijn er veel verschillende texturen populair, van pluche en fluweel tot teddystof en corduroy. Probeer eens te spelen met texturen door bijvoorbeeld een pluche jas te combineren met een fluwelen broek of een teddy jas te dragen over een corduroy broek. Door te spelen met texturen creëer je diepte en interesse in je outfit.

You may also like